Tuotteet ja palvelut

Liity kumppaniverkostoomme ja hyödynnä useita etuja tai tee ostoksia asentaja-asiakkaana.

zaptec white

Zaptec

Zaptec on norjalainen yritys, joka tarjoaa innovatiivisia latausratkaisuja sähköautoille. He ovat kehittäneet edistyksellisiä latauspisteitä, joissa yhdistyvät suorituskyky, helppokäyttöisyys ja turvallisuus.

Zaptec logotyp
zaptec-bild-barn
zaptec-bild-vägg
Easee-röd

Easee

Easee on norjalainen sähköautojen latauspisteiden valmistaja, joka tarjoaa helppoa ja älykästä latausta sekä kotiin että julkisiin paikkoihin. Tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, tehokkaiksi ja turvallisiksi.

Easee-logotype
Easee-vägg
Easee-vägg2
Defa-produkt

DEFA

DEFA on johtava sähköautojen latausratkaisujen valmistaja, joka on toiminut vuodesta 1946 lähtien. Tarjoamme laajan valikoiman latauspisteitä, latauskaapeleita ja lisävarusteita sekä kotikäyttöön että julkisiin tiloihin.

Defa-logotyp
Defa-vägg
Defa-vägg-kvinna
futurehome charge

Futurehome

Futurehome tarjoaa energian optimointia älykkäiden tuotteiden avulla. Futurehomen älykotituotteet parantavat asuinmukavuutta ja turvallisuutta. Valvo energiankulutusta ja optimoi se.

futurehome-logo
amina s

amina

aminan houkuttelevat sähköautojen latausratkaisut on suunniteltu siten, että ne integroituvat saumattomasti kaikkiin koteihin tai julkisiin energiaekosysteemeihin – nyt ja tulevaisuudessa.

amina-logo
S-Line-produkter

S-Line

Oikeat laitteet ja lisävarusteet ovat ratkaisevan tärkeitä sähköautosi sujuvan ja luotettavan latausprosessin varmistamiseksi. Siksi olemme kehittäneet sarjan lisävarusteita sähköautojen lataamiseen, jotka ovat sekä laadukkaita että edullisia.

S-Line-logotype
Enegic monitor

Enegic

Enegic on paras mahdollinen ratkaisu sähköautojen latauksen tehokkaaseen ja älykkääseen kuormituksen tasapainottamiseen. Valvomalla ja jakamalla sähkövirtaa jokaiselle latausasemalle tai latausasemalle Enegic mahdollistaa ylikuormituksen välttämisen ja käytettävissä olevan tehon käytön optimoinnin.

Enegic-logga
montalogga2

Skårebo Monta Services

Skårebo Monta Services tarjoaa kattavan hallintopalvelun, joka on räätälöity asunto-osakeyhtiöille ja kaupallisille kiinteistöille. Kätevä käsittely ja maksuratkaisu, valvonta ja hallinta ovat vain muutamia eduista ja toiminnoista.

monta-logo
asdfsfsd