Futurehome

Auta asiakkaitasi hallitsemaan kotiensa energiankulutusta ja hyödyntämään energiaa älykkäästi Futurehome-tuotteiden avulla.

futurehome-logo
futurehome seinään

Energian ja sähkön käyttö on aina aiheuttanut huolia monille kodinomistajille. Monet eivät ole tietoisia omasta energiankulutuksestaan tai siitä, tai miten energiankulutusta hallitaan tehokkaimmalla tavalla. Älykäs tapa helpottaa tilannetta on asentaa älykäs energianhallintajärjestelmä, kuten Futurehomen Smarthub II, joka auttaa käyttäjää saamaan yleiskuvan energiankäytöstään ja optimoimaan energiakustannukset. Energianhallinnan ensimmäinen vaihe on tunnistaa kodin mahdolliset energiasyöpöt ja olemassa olevat ongelmat. Asentamalla energianhallintajärjestelmän, joka käyttää nykyaikaista tekniikkaa sähkösyöppöjen tunnistamiseen, korkean käytön havainnointiin ja energiankulutuksen valvontaan, saat hyvän yleiskuvan kodistasi.

Ryhdy jälleenmyyjäksi!
futurehome älykkäitä tuotteita

Sarjaan kuuluu useita älykkäitä tuotteita, jotka yhdistetään toisiinsa Smarthub II:n kautta.

 • Charge-latausasema
 • HAN/P1-anturi
 • Termostaatti
 • Kiekkoreleet
 • Kiertohimmennin
 • Kiekkohimmennin
 • Pistorasia

Järjestelmä voi reagoida automaattisesti ja ohjata energiankulutusta tunnin spot-hinnan tai tehotariffin perusteella optimoidakseen kustannukset muun muassa lämmityksen, lämminvesivaraajan tai muiden kodin laitteiden osalta. Futurehome-sovelluksen kautta käyttäjä saa hyvän ja tarkan yleiskuvan sekä yksityiskohtaisia analyyseja lämmittimien, sähköautojen latureiden, lämminvesivaraajien ja muiden kodin laitteiden energiankulutuksesta. Sekä reaaliajassa että historiatietojen perusteella.

Futurehomen järjestelmä perustuu Z-wave- ja Zigbee-standardeihin, jotka ovat kaksi suosituinta älykotialan avointa standardia. Niiden avulla voit liittää helposti kolmansien osapuolten tuotteita ja sovelluksia, kuten Philips Huen. Smart Hubiin voi yhdistää myös monia muita suosittuja tuotteita, jotka viestivät WiFi-yhteyden kautta.

futurehome smarthub

Futurehome Smarthub II yhdessä Futurehome HAN/P1 -anturin kanssa sopii erinomaisesti myös älykkääksi kuormituksen ja vaiheen tasapainotusratkaisuksi EASEE-, ZAPTEC-, DEFA-, CHARGE AMP-, GARO- TAI WALLBOX-latausrasioihin.

futurehome charge

Futurehome Charge

Charge on sähköä säästävä, turvallinen ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaava Futurehomen sähköautolaturi. Charge on kehitetty ja suunniteltu Norjassa sekä tarkoitettu kaikentyyppisten sähköautojen kotilataukseen. Se on täynnä modernia tekniikkaa, sitä on helppo käyttää ja se voidaan yhdistää Futurehome-alustaan, jolloin kodin energiankulutus pysyy täysin hallinnassa.

 • 22 kW:n latausasema
 • Yksi- ja kolmivaiheinen lataus
 • Täysi dynaaminen kuormituksen ja vaiheen tasapainotus, kun laturi on yhdistetty Smarthubiin
 • WiFi- ja ZigBee-yhteys älykästä ohjausta varten
 • Tukee alan OCPP 1.6 -standardia suoraan laturissa
Ryhdy jälleenmyyjääksi!

Todellista kuorman tasapainotusta!

Kun asunnossa on yhä enemmän suuria sähköisiä kuormia, kuten sähköautojen latauspisteitä, kuormituksen tasapainotus on tärkeää turvallisuuden, energiatehokkuuden ja asuinmukavuuden kannalta.

Futurehomen "Todellinen kuorman tasapainotus" tasapainottaa suuria sähkökuormia dynaamisen kuorman tasapainotuksen ja vaihetasapainotuksen avulla. Siten voit olla varma, että pääsulake ei ylikuormitu ja että sähköä käytetään optimaalisesti, myös spot-hinta huomioiden, asuinmukavuudesta tinkimättä.

Dynaaminen kuorman tasapainotus

Dynaaminen kuorman tasapainotus on älykäs menetelmä, joka jakaa sähkön tasaisesti kotitaloudessasi. Se valvoo jatkuvasti sähkönkulutusta ja jakaa energian älykkäästi eri laitteiden kesken. Jos käytettävissä on esimerkiksi 5 kW ja sähköauton lataaminen on kannattavaa juuri sillä hetkellä, teho hyödynnetään juuri sähköauton lataamiseen, vaikka käytettävissä oleva teho on itse asiassa pienempi kuin mitä lataamiseen tarvitaan. Järjestelmä ottaa puuttuvan tehon yksinkertaisesti mukauttamalla sähköauton käytettävissä olevan latausvirran käytettävissä olevaan kapasiteettiin.

Futurehomen dynaamisen kuorman tasapainotuksen edut:

 • Turvallisuus: Futurehome-alusta vähentää pääsulakkeen ylikuormittumisen ja siten virtakatkosten riskiä. Se varmistaa, että kaikki kuormat saavat energiaa, reaaliaikaisesti ja eri tunteina.
 • Energiatehokkuus: Futurehome-alusta optimoi energiankulutuksen, mikä on ratkaisevan tärkeää pääsulakkeen kapasiteetin alapuolella pysymisen kannalta sekä sen varmistamiseksi, että energiankulutus voidaan jakaa vuorokauden aikana siten, että mahdollisesta tariffilaskutusmallista johtuvat kustannukset pysyvät alhaisina ja sähkökustannukset pieninä. Futurehome-alusta mukauttaa dynaamisesti myös dynaamiset kuormat, kuten sähköauton latauspisteen, käytettävissä olevaan tehoon. Näin saadaan hyödynnettyä käytettävissä olevaa tehoa, kun sille on tarvetta tai kun sähkön hinta on alhainen.
 • Käyttömukavuus: Futurehome tasapainottaa laitteiden kuormituksen automaattisesti ja dynaamisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia asiasta

Vaihetasapainotus

Vaihetasapainotus varmistaa, että sähköauto saa niin paljon latausvirtaa kuin mahdollista, vaihtamalla dynaamisesti 3- ja 1-vaiheisen latauksen välillä sekä priorisoimalla latauksen siinä vaiheessa/vaiheissa, jossa on eniten käytettävissä olevaa kapasiteettia. Tämä on erityisen tärkeää maksimaalisen lataustehon saavuttamiseksi kuorman tasapainotuksessa, mikä varmistaa tehokkaan ja keskeytymättömän latauksen.

Futurehomen vaihetasapainotuksen edut:

 • Turvallisuus: Futurehome-alusta vähentää yksittäisen vaiheen ylikuormittumisen ja mahdollisten virtakatkosten riskiä.
 • Energiatehokkuus: Vaihetasapainotus pitää sähkötehon tasaisesti jakautuneena eri vaiheiden välillä ja estää energiahäviöt. Näin voidaan hyödyntää enemmän tehoa silloin, kun sitä tarvitaan tai kun sähkö on halpaa. Vaihetasapainotus mahdollistaa jopa 5 kertaa nopeamman latauksen hyödyntämällä vapaata kapasiteettia mahdollisimman tehokkaasti.
 • Vakaa virransyöttö: Varmistaa, että laitteesi toimivat yhdessä tai erikseen ja että jännitetaso on vakaa.
futurehome charge seinään