DEFA

DEFAn tavoitteena on tehdä ihmisten elämästä helpompaa ja ympäristöystävällisempää auttamalla heitä käyttämään energiaa mahdollisimman tehokkaasti.

defa-logo
defa

DEFA on johtava sähköautojen latausratkaisujen valmistaja, joka on toiminut vuodesta 1946 lähtien. Tarjoamme laajan valikoiman latauspisteitä, latauskaapeleita ja lisävarusteita sekä kotikäyttöön että julkisiin tiloihin

Yksi syy valita DEFA on niiden latausasema DEFA Power, joka on varustettu uusimmalla tekniikalla nopeaa ja tehokasta latausta varten kaikentyyppisille sähköautoille. Siinä on myös intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat hallita ja valvoa latausta helposti.

DEFA Power on myös erittäin turvallinen ja luotettava. Siinä on sisäänrakennettuja suojatoimintoja, jotka suojaavat sekä käyttäjiä että ajoneuvoja ylikuumenemiselta ja oikosululta. Lisäksi DEFAn latausasemat on rakennettu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita, joten ne ovat ihanteellisia ympärivuotiseen käyttöön.

DEFA tarjoaa myös erilaisia lisävarusteita ja palveluita, kuten etävalvontaa ja mukautettuja asennuksia, joiden avulla käyttäjät voivat räätälöidä latausratkaisunsa omien tarpeidensa mukaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että DEFA on luotettava ja kokenut yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia latausratkaisuja sähköautoille. Edistyksellisen tekniikan, helppokäyttöisyyden ja luotettavuuden ansiosta DEFA Power on erinomainen latausasema kaikille, jotka etsivät tehokasta ja turvallista latausratkaisua sähköautoilleen.

defa-power-produkt

DEFA Power

Älykkäin tapa hallita virtaa, jotta voit ladata edullisesti maksimaalisella teholla. DEFA Powerissa on intuitiivinen näyttö ja kuusi metriä pitkä integroitu latausjohto, joka helpottaa päivittäistä käyttöä ja antaa sinulle täyden hallinnan latauksesta. DEFA Power optimoi käytettävissä olevan virran, ja PowerSmartin avulla voit välttää ruuhka-ajat, jolloin sinun ei tarvitse ladata, kun sähkö on kaikkein kalleinta.

Defa power logotyp

Edut

Tehty maksimaalista tehoa varten

Todellinen 22 kW:n lataus. DEFA Power on kehitetty edistyksellisten simulaatioiden avulla ja varmistaa mahdollisimman nopean latauksen.

PowerSmart™ ja Power-sovellus

Mahdollisuus asettaa lataus, kun hinnat ovat alhaiset, perustuen Nord Poolin päivittäisiin hintoihin. Voit myös välttää lisämaksuja ruuhka-aikoina. Voidaan käyttää kaikkien energiayhtiöiden ja kaikkien autojen kanssa.

Helppokäyttöinen

Intuitiivinen korkealaatuinen näyttö, jossa on vaiheittainen latauskokemus.

Valmiina tulevaisuuteen

Yhteydenottopyyntö WiFi, 4/5G, LAN-konfiguraatio: Bluetooth Avoin standardi: OCPP 2.0.1 ja ISO15118

Helppo pääsy

Tehokas kulunvalvonta. - Käyttöoikeus QR-koodilla – RFID/NFC ja tekstiviestit

Integroitu latausjohto

Äärimmäisiin olosuhteisiin suunniteltu kestävä kuusi metriä pitkä integroitu latausjohto tarjoaa joustavuutta päivittäiseen käyttöön. Sisältää älykkään auton pistorasian kannen, joka suojaa pistoketta ulkoisilta vaikutuksilta.

Defa balancer

DEFA Balancer

Optimoi laitoksesi kaiken käytettävissä olevan tehon käyttö. DEFA Balancer tarkkailee virrankulutusta ja jakaa käytettävissä olevan tehon suoraan latausasemalle.

Yksinkertainen asennus – ratkaisu, joka sopii kaikille.

Langaton tai langallinen asennus.

Dynaaminen kuormanhallinta

Jos yhdistät DEFA Power -asemaasi DEFA Balancer -kuormanhallintalaitteen, kotisi sähkönkulutusta mitataan jatkuvasti ja käytettävissä oleva kapasiteetti ohjataan auton lataamiseen. Tätä kutsutaan dynaamiseksi kuormanhallinnaksi. Kun sähkönkulutuksesi on vähäistä, esimerkiksi keskellä yötä, auton lataamiseen on enemmän virtaa tarjolla. Tämä nopeuttaa auton lataamista entisestään eikä kodin pääsulakekokoa tarvitse nostaa.

OCPP 2.0.1

DEFA Power on avoin tulevaisuuden mahdollisuuksille. OCPP 2.0.1 -protokolla korvaa OCPP 1.6:n. Muutos tarkoittaa enemmän avoimuutta ja yhdistämismahdollisuuksia. Se mahdollistaa myös älyohjauksen ja hintojen optimoinnin, edistyneen valvonnan ja vianmäärityksen sekä täysin uuden tasoisen tietoturvan.

Tuotetiedot ja asennusvideot löytyvät tukisivulta.

Haluatko DEFA Powerin jälleenmyyjäksi?

Ryhdy jälleenmyyjäksi!