Zaptec

Zaptec pyrkii mahdollistamaan paremman ja kestävämmän liikkuvuuden kaikille ja haluaa nopeuttaa kuljetusalan vihreää muutosta.

zaptec-logo
zaptec

Ryhdy jälleenmyyjäksi jo tänään.

Zaptec on norjalainen yritys, joka tarjoaa innovatiivisia latausratkaisuja sähköautoille. He ovat kehittäneet edistyksellisiä latauspisteitä, joissa yhdistyvät suorituskyky, helppokäyttöisyys ja turvallisuus.

Zaptec tarjoaa laajan valikoiman latausasemia, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja käyttötilanteisiin. Niiden tuotteisiin kuuluu älykkäitä latauspisteitä sekä kotikäyttöön että julkisiin tiloihin. Zaptecin latausasemat voidaan myös integroida erilaisiin maksuratkaisuihin ja järjestelmiin latausasemien etävalvontaa ja hallintaa varten. Toisin sanoen Zaptec tarjoaa latausratkaisuja kaikentyyppisille sähköajoneuvoille ja erilaisiin käyttötilanteisiin.

Zaptecin tuotteet on suunniteltu uusimmalla tekniikalla, mikä tarkoittaa, että ne voivat tarjota korkeaa tehokkuutta ja nopeaa latausta kaikentyyppisille sähköajoneuvoille. Zaptecin latausasemat ovat erittäin käyttäjäystävällisiä, ja niiden yksinkertainen ja intuitiivinen käyttöliittymä helpottaa ajoneuvojen lataamista.

Lisäksi Zaptecin latausasemat ovat erittäin turvallisia ja luotettavia, ja niissä on sisäänrakennettuja suojatoimintoja, jotka suojaavat sekä käyttäjiä että ajoneuvoja ylikuumenemiselta ja oikosululta.

Yhdistämällä uusimman tekniikan tyylikkääseen muotoiluun ne tarjoavat intuitiivisia ja tehokkaita sähköautolatureita sekä kotiin että julkisiin tiloihin – Zaptec Go kotiin ja Zaptec Pro kerrostaloihin ja julkisiin tiloihin.

Zaptec-produkt-vit

Zaptec Go

Sähköautolaturi, joka on yhtä älykäs sisältä kuin ulkoa

Zaptec Go sopii kaikkiin autoihin. Sekä sähköauto että hybridi ovat yksi maailman pienimmistä 22 kW:n latureista. Uusinta tekniikkaa sisältävä Zaptec Go on aina yhteydessä WiFi- ja 4G LTE-M -verkkoon, jotta saat käyttöösi uusimmat toiminnot ja päivitykset. Latausasema on helppo ja nopea asentaa, ja Zaptecin latausasemat on sertifioitu korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti. Latauspiste on saatavana kuudessa eri värissä.

Tuotteen ominaisuudet

Sopii kaikkiin sähköautoihin

Zaptec Go mukauttaa maksimaalisen lataustehon auton kapasiteettiin.

10 kertaa nopeampi

Zaptec Go lataa 10 kertaa nopeammin kuin tavallinen pistorasia.

3 laturia

Laajenna tarvittaessa. Asenna enintään kolme Zaptec Go -laitetta.

Pienempi ja kevyempi

80 % pienempi ja kevyempi kuin muut samantyyppiset laturit markkinoilla.

Pienemmät sähkölaskut

Pienennä sähkökustannuksiasi lataamalla, kun sähkön spot-hinta on alhainen Eco Mode -tilassa.

5 vuoden takuu

Laturi on suunniteltu ja kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Täydellinen yleiskuva sovelluksessa

Seuraa latausnopeutta, anna ystävien ja perheenjäsenten käyttää laitetta ja lukitse latausjohto sovelluksessa.

zaptec-pro-produkt

Zaptec Pro

Älykäs ja tehokas suurille pysäköintialueille

Zaptec Pro on älykäs ja tehokas latausasema asunto-osuuskunnille ja yrityksille. Kunnat, ostoskeskukset ja muut organisaatiot, jotka tarjoavat yksityisiä ja julkisia pysäköintipaikkoja. Käytettävissä oleva teho jaetaan dynaamisesti kaikkiin latauspisteisiin. Zaptec tasapainottaa kuormituksen ja vaiheet, ja latausasema vaihtaa dynaamisesti yksivaiheisen ja kolmivaiheisen latauksen välillä käytettävissä olevan tehon maksimoimiseksi. Siten latausjärjestelmä pystyy hyödyntämään koko käytettävissä olevan tehon 66 % tehokkaammin kuin muut latauspisteet. Zaptec Pro on sähköautojen latausmarkkinoiden turvallisuusjohtaja ja sertifioitu korkeimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Tuotteen ominaisuudet

Latausjärjestelmä on helposti laajennettavissa

Valmistelemalla sähköautojen lataamisen kaikilla pysäköintipaikoilla varmistat, että tulevaisuuden latausasemat voidaan asentaa nopeasti ja helposti.

Latausjärjestelmän valvonta

Sisäänrakennettu sähkömittari näyttää tarkan kulutuksen ja mahdollistaa jaettujen autotallien tai pysäköintipaikkojen jakamisen ja maksamisen yksittäisille käyttäjille. Käytä Zaptec Portalia maksutta tai valitse useista eri maksupalveluista automaattista maksua, käyttöä ja tukea varten.

Parempi Internet-yhteys

Korkea käyttöaika ja latausjärjestelmä on jatkuvasti online-tilassa, mikä varmistaa, että säännöllisesti julkaistut ohjelmistopäivitykset asennetaan.

5 vuoden takuu

Laturi on suunniteltu ja kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Tuote-esitteet ja asennusohjeet löytyvät tukisivulta.

Zaptec Go ja Zaptec Pro

Zaptec Go

Zaptec Pro

Latauspisteiden määrä rakennuksessa
Enintään 3 latausasemaa asennusta kohden
Ei rajoituksia
Turvallisuustiedot
Täyttää Norjan sähkötekniikan komitean (NEK) suositukset
Täyttää Norjan sähkötekniikan komitean (NEK) suositukset
Virrankatkaisin
Latausasemaan kytketty katkaisin on asennettu katkaisinrasiaan.
Sijoitetaan latausrasian sisälle, jotta mahdolliset rikkoutuneet ajoneuvot tai latauskaapelit eivät pysäytä latausta muille.
Maksupalveluvaihtoehdot
Ei
Kyllä, mahdollisia esim. EasyPark, Charge365 ja Elaway
Nopeampi lataus
Kyllä, auto saa aina suurimman mahdollisen käytettävissä olevan tehon asunnosta. Latausasemassa on staattinen vaihejako.
Kyllä, automaattisella vaihejaolla. Tekniikka mahdollistaa useiden ajoneuvojen nopeamman lataamisen samanaikaisesti ja on tärkeä ominaisuus yhteisöille, asumisoikeusyhdistyksille ja asunnoille.
Sisäänrakennettu vikavirtasuoja
Täytyy olla rakennuksen virrankatkaisinrasiassa
Sisäänrakennettu latausasemaan
Yhteys Internetiin
WiFi tai ilmainen 4G
WiFi, 4G ja PLC-kaapeliyhteys autotallissa, jossa on huono peitto
Pienemmät sähkölaskut
Kyllä, lataamalla silloin, kun sähkö on edullisinta.
Kyllä, välttämällä sähkötariffeja ja korkeampia verkkomaksuja.

Haluatko myydä Zaptec Go ja Zaptec Pro?

Ryhdy jälleenmyyjäksi jo tänään.