Latauspiste asunto-osuuskunnassa ja yhteisössä

latauspiste yhteisossa

Sähköautolaturin edut asunto-osuuskunnassanne tai yhteisössänne

laddstolpe bostadsrättsförening

Helppo skaalautuvuus, jonka avulla voit aloittaa pienestä

Latauspisteitä on helppo lisätä tarpeen kasvaessa. Siksi pysäköintialue voidaan helposti ja kustannustehokkaasti valmistella tulevia latauspaikkoja varten. Skaalaa tarpeiden mukaan ja säästä rahaa ennakoimalla.

Översikt laddplatser

Latauspaikkojen kokonaiskuva

Käyttäjäystävällinen portaali tarjoaa täydellisen yleiskuvan yhden tai useamman latausjärjestelmän latauksesta. Portaalia käytetään myös oman latausprofiilin hallintaan, raporttien luomiseen tai latausjärjestelmää koskevan avun saamiseksi. Järjestelmä on luotu niin, että voitte hallita tuotteita, ei niin, että tuotteet ohjaavat teitä ja tottumuksianne.

Flexibla lösningar

Joustavia ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin

Tarvitsitpa nyt laturin tai suunnittelet latauspaikkoja koko pysäköintialueelle, tarjoamme tänään joustavia räätälöityjä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Voit valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Skårebo Monta Palvelut

Helppo valinta pysäköintialueellesi

Kannattavin, luotettavin ja skaalautuvin sähköautojen latauksen hallintaratkaisu.

Päätä, kuka saa käyttää latausasemiasi, milloin ja millä kustannuksella. Skårebo Monta Services -palvelun avulla voit helposti mukauttaa latausasemasi tarpeisiisi.

Mahdollisuus ladata sähköauto asunto-osuuskunnassa on tärkeä yhä useammalle asumisoikeuden haltijalle. Sähköautojen määrä kasvaa erittäin nopeasti, ja asukkaiden tarvitsemat kätevät latauspaikat ovat pian sääntö eikä poikkeus. Useimmissa tapauksissa on parempi, että asunto-osuuskunta tarttuu asiaan kokonaisvaltaisesti kuin että asukkaat asentavat latauspisteet itse otettuaan yhteyttä hallitukseen.

Voimme auttaa sekä suuria että pieniä asunto-osuuskuntia latauspisteiden ja -pylväiden kanssa sekä valitsemasi järjestelmän asennuksessa.

Latauspisteidemme avulla voit hallita kulutustasi täysin

Olemme useiden johtavien tuotemerkkien jälleenmyyjiä, joilla on markkinoiden kehittyneimmät ja joustavimmat sähköautojen latausjärjestelmät. Mahdollisuus valvoa ja valvoa helpottaa kulutetun sähkön laskutusta. Muuten voi olla vaikea tietää, miten vuokralaisten sähköautojen lataamiseen käyttämästä sähköstä veloitetaan.

Asunto-osuuskuntien älykkäiden latausasemien avulla lataus voidaan suorittaa kellonaikaan, jolloin sähkö on edullisinta. Tämä voi tarkoittaa suuria säästöjä pitkällä aikavälillä niille, jotka asuvat rakennuksessa ja käyttävät latausasemaa.

Kuorman tasapainotus säästää pääsulaketta

Voit myös käyttää dynaamista kuorman tasapainotustoimintoa, joka varmistaa, että pääsulaketta ei koskaan kuormiteta tarpeettoman paljon. Jos useita sähköautoja on ladattava samanaikaisesti, se voi olla ongelma. Kuorman tasapainotusta voidaan ohjata langattomasti. Jos järjestelmässä ei ole riittävästi kapasiteettia, autot ladataan vuorotellen.

Latauspisteet asunto-osuuskunnille voivat olla vaihtoehto

Seinälle asennettavat latausasemat ovat usein paras valinta. Jos sinulla on suurempi pysäköintialue, latauspylväät voivat kuitenkin olla parempi vaihtoehto asunto-osuuskunnalle. Latauspisteet voidaan sijoittaa vapaasti, ja niissä on integroitu johtopidike. Latauspylväiden kaapelit on kaivettava maahan, joten ne maksavat hieman enemmän kuin latauspisteiden seinäkiinnikkeet.

Meillä on latauspisteitä, joihin voidaan liittää jopa neljä latauskaapelia. Voimme myös asentaa useita latauspisteitä, jos tarvitsette niitä jo tänään. Jos käytössäsi on useita latauspisteitä, saat tulevaisuudenkestävän järjestelmän, jota ei tarvitse myöhemmin laajentaa. Voimme auttaa sinua löytämään sopivan ratkaisun riippumatta siitä, kuinka monta latauspaikkaa tarvitset.

Kiinteistön pääsulake asettaa rajan sille, kuinka paljon tehoa voidaan käyttää sähköautojen lataamiseen. Tarvittaessa sähköasentajamme voivat laajentaa sähkökeskusta niin, että saat tarvittavan kapasiteetin latausasemillesi.

Korkea laatu takaa pitkän käyttöiän

Valitsetpa sitten latauspylväitä asunto-osuuskunnalle tai seinään kiinnitettäviä latauspisteitä, voit olla varma siitä, että tarjoamamme tuotteet ovat vankkaa laatua. Latauspisteet ja latauspylväät on pinnoitettu naarmuuntumattomalla jauhemaalilla. Laatikoita on saatavana useissa väreissä, ja niiden tilaa säästävä ja moderni muotoilu on erittäin arvostettu.

Nopea asennus

Latausasema voidaan usein asentaa muutamassa tunnissa, ja asennus voi sisältyä hintaan, kun tilaat latausaseman asunto-osuuskunnalle Skårebon kautta. Hinnoittelumme on läpinäkyvä, ja näet heti, mitä se maksaa tekemiesi valintojen perusteella. Näin sinun ei tarvitse itse palkata tehtävään pätevää sähköasentajaa. Kun asunto-osuuskunnan latausasema on otettu käyttöön, esittelemme sen ja sovelluksen, jolla ohjaat latausasemaa.

Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja latauspisteistä

Jos edustat asunto-osuuskunnan johtokuntaa ja haluat tietää lisää vaihtoehdoista, ota yhteyttä. Voimme tehdä tarjouksen asunto-osuuskunnan yhteyteen asennettavista latauspisteistä ja -pylväistä.