Easee

Easee on innovatiivinen yritys, joka keskittyy helpottamaan ihmisten arkea tarjoamalla älykkäitä ja käyttäjäystävällisiä ratkaisuja sähköautojen lataamiseen.

easee-logo
easee

Easee on norjalainen sähköautojen latauspisteiden valmistaja, joka tarjoaa helppoa ja älykästä latausta sekä kotiin että julkisiin paikkoihin. Tuotteet on suunniteltu helppokäyttöisiksi, tehokkaiksi ja turvallisiksi.

Yksi syy valita Easee on niiden innovatiivinen latausasema, joka on varustettu edistyneellä tekniikalla, joka varmistaa kaikentyyppisten sähköajoneuvojen nopean ja sujuvan latauksen. Heidän latausasemansa ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä, ja niiden intuitiivisen sovelluksen avulla käyttäjät voivat helposti hallita latausta ja valvoa latausaseman tilaa.

Easeen latausasemat sopivat sekä kotikäyttöön että julkisiin paikkoihin, kuten asunto-osuuskuntiin ja yrityksiin. Ne tarjoavat myös laajan valikoiman lisävarusteita ja palveluita, kuten kaapelipidikkeitä, etävalvontaa ja kuorman tasapainotusta.

Easee on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä sen latausasemat on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista ja ne ovat energiatehokkaita. Korkean suorituskyvyn, helppokäyttöisyyden ja kestävyyden ansiosta Easee on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja edistyksellistä latausasemaa sähköajoneuvoille.

Easee-home

Easee Charge Lite

Easee Charge Lite on markkinoiden älykkäin latausasema. Pieni mutta tehokas sähköautolaturi, joka sopii kaikkiin koteihin ja sähköautoihin. Easee on kehittänyt ja valmistanut sen Norjassa sähköautojen lataamiseen pohjoismaisessa ilmastossa. Latausasema voi ladata yksivaiheisessa virtapiirissä enintään 7,4kW:n (32A) teholla ja kolmivaiheisessa virtapiirissä enintään 11kW:n (16A) teholla.

Laturissa on kehittyneet lämpötila-anturit, itsetestaavat vikavirtasuojakytkimet ja ilmoitukset kriittisistä vioista, mikä takaa turvallisuuden ja uusimmat toiminnot.

Paikallinen Bluetooth-ohjaus varmistaa luotettavan yhteyden ja edistyneet älykkäät turvallisuusominaisuudet varmistavat turvallisen latauksen – milloin tahansa.

Kaikilla Easeen tuotteilla on dokumentoitu turvallisuus, ja ne ovat akkreditoitujen kolmansien osapuolten huolellisesti testaamia ja hyväksymiä.

Easee-latausasemalla on 5 vuoden takuu. Jatkuva yhteys ja jatkuvat päivitykset pilven kautta tekevät tästä latausasemasta tulevaisuudenkestävän.

Edut

Älykästä turvallisuutta

Turvallisuus on kaiken Easeen liittyvän ytimessä. Laturissa on kehittyneet lämpötila-anturit, itsetestaavat vikavirtasuojakytkimet ja ilmoitukset kriittisistä vioista, mikä takaa turvallisuuden ja uusimmat toiminnot.

1-vaiheinen ja 3-vaiheinen lataus

Charge-laturi lataa enintään 7,4 kW:n (32 A) teholla yksivaiheisessa piirissä ja enintään 11 kW:n (16 A) teholla kolmivaiheisessa piirissä. Charge Core on 22 kW:n laturi, joka lataa mahdollisimman nopeasti.

All-in-one-laturi

Laturit tukevat kaikkia sähköautoja, vaiheita ja sähköverkkoja. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia yhteensopivuudesta, jos hankit uuden sähköauton tai päivität kotisi sähköjärjestelmän.

Aina ajan tasalla

Laturit päivitetään jatkuvasti uusimmilla ominaisuuksilla ohjelmistopäivitystemme avulla. Näin tiedät, että olet ostanut luotettavan ja tulevaisuudenkestävän tuotteen.

Asennus

Asennus ja määritykset voidaan tehdä nopeasti Easee Installer -sovelluksella ohjelmoimalla taustalevy NFC-tekniikalla.

Luotettava paikallinen ohjaus

Uuden Bluetooth-toiminnon avulla voit ohjata ja valvoa laturia paikallisesti ilman pilvipalveluita tai Internet-yhteyttä.

Pilvipalvelut ovat saatavilla tilauksen kautta.

Toiminnallinen muotoilu

Palkitun skandinaavisen muotoilun ansiosta laturit ovat helppokäyttöisiä ja niissä on monia käytännöllisiä toimintoja:

- Vaihdettava latausyksikkö on helppo päivittää tai vaihtaa tarvittaessa.

- Laturissa on 45 asteen kulmassa oleva tyypin 2 pistorasia, joka tekee siitä itsetyhjentävän ja varmistaa, että johto työntyy vähemmän ulos seinästä.

- Lämpöjäähdytys parantaa tehonottoa ja välttää meluisat tuulettimet.

app

Easee-sovellus

Easee-sovelluksen avulla voit hallita laturia paikallisesti Bluetooth-yhteyden avulla ja käyttää monia hyödyllisiä toimintoja.

Jotkut käyttäjät tarvitsevat vain perustoimintoja, kun taas toiset haluavat mahdollisimman paljon. Latureitamme ostavat yksityisasiakkaat voivat aktivoida Easee Plus -sovelluksen, jolloin he saavat käyttöönsä kehittyneempiä toimintoja.

Easee-asennussovellus

Easee ymmärtää, että asentajan aika on arvokasta, joten he ovat panostaneet työnsä helpottamiseen. Easee-laturi voidaan määrittää Easee Installer -sovelluksesta. Sovellus on saatavana sekä Android- että iOS-laitteille, ja sen voi ladata App Storesta.

  • Nopea ja kaikki yhdessä -asennusohjelma.
  • Yleiskatsaus asennuksista.
  • Diagnostiikkatyökalut ja vianetsintä liikkeellä ollessasi.
  • Olemassa olevien latauspaikkojen luominen tai päivittäminen.
  • Luo uusia piirejä.
  • Lisää taustalevyt piiriin.
  • Lue taustalevy.
  • Palauta taustalevy tehdasasetuksiin.
  • Tuki asentajille tarkoitetun puhelinnumeron kautta.
Easee charge

Easee Charge

Easee Charge on latausratkaisu sähköautojen julkiseen lataamiseen. Se on suunniteltu yksinkertaiseksi ja helppokäyttöiseksi asunto-osakeyhtiöille ja yrityksille, jotka haluavat tarjota latausta asiakkailleen ja työntekijöilleen. Dynaaminen kuorman ja vaiheiden tasapainotus hyödyntää latausjärjestelmän käytettävissä olevan virran optimaalisesti. Teho jakautuu tasaisesti ja saumattomasti kaikkien pysäköityjen autojen kesken, joten kaikki voivat ladata samanaikaisesti laitoksen ylikuormittumatta. Easee Chargen avulla voit maksaa latauksesta helposti mobiilisovelluksella ja valvoa latausta reaaliajassa. Latausasema on varustettu uusimmalla tekniikalla ja se pystyy lataamaan jopa 350 kW:n teholla, mikä mahdollistaa nopean ja luotettavan latauksen. Easee Charge on myös helppo asentaa ja mukauttaa yrityksen tarpeisiin. Se voidaan varustaa erilaisilla maksujärjestelmillä ja toiminnoilla, jotka tekevät lataamisesta helpompaa ja sujuvampaa kaikille.

Edut

Helppo skaalautuvuus, jonka avulla voit aloittaa pienestä

Easee Ready -taustalevyn avulla voit helposti ja kustannustehokkaasti valmistella pysäköintialueesi tulevia latauspaikkoja varten. Kun latauspaikkojen tarve kasvaa, Easee-latausydin voidaan helposti napsauttaa paikalleen takalevyyn ilman sähköasentajan apua.

Latauspaikkojen kokonaiskuva

Käyttäjäystävällinen Easee- tai Enegic-portaali tarjoaa täydellisen yleiskuvan yhden tai useamman latausjärjestelmän latauksesta. Portaalia käytetään myös oman latausprofiilin hallintaan, raporttien luomiseen tai latausjärjestelmää koskevan avun saamiseksi. Easee on luotu niin, että voit hallita tuotteita, ei niin, että tuotteet ohjaavat sinua ja tottumuksiasi.

Kuormituksen ja vaiheen tasapainotus

Asunto-osuuskuntien ja yhteisöjen sähköautolaturi on teknisesti edistyksellinen ja mahdollistaa jopa 101 latausrobotin kuormituksen tasapainottamisen piiriä kohden sekä online- että offline-tilassa.

Tuotetiedot ja asennusvideot löytyvät tukisivulta.

Haluatko Easeeen jälleenmyyjäksi?

Ryhdy jälleenmyyjäksi!