Latauspiste kotona

Harkitsetko älykkään sähköauton ostamista vai oletko jo ostanut sen? Silloin tarvitset yhtä älykkään ja turvallisen kotilaturin uuteen sähköautoosi.

latauspiste kotona

Kotona lataamisen edut

Älykäs lataus sovelluksella

Älykäs lataus sovelluksella

Latauspisteemme tukevat useita sovelluksia ja toimintoja, joiden avulla voit tarkistaa sähköauton laturin tilan, hallita lataustehoa tai suunnitella ja mukauttaa latauksen tarpeidesi mukaan missä tahansa oletkin. Kuormituksen tasapainotukseen yhdistettynä voit maksimoida lataustehon kiinteistön käytettävissä olevan tehon perusteella ja aktivoida älykkään virranhallinnan eri palveluntarjoajien kautta sähköautosi lataamiseksi silloin, kun sähkö on edullisinta.

Yhtä fiksu sisältä kuin yksinkertainen ulkoa

Yhtä fiksu sisältä kuin yksinkertainen ulkoa

Aina WiFi- tai 4G-yhteydellä varustettu latausasema on täynnä uusinta tekniikkaa, jotta saat käyttöösi uusimmat toiminnot ja päivitykset. Kotilaturi on älykäs, helppokäyttöinen ja helppo sijoittaa minne tahansa. Muotoilunsa ja pienikokoisuutensa ansiosta se sulautuu hyvin kiinteistöön, ja voit valita itsellesi sopivan värisen latausaseman.

Kotilaturi pohjoismaisiin sääolosuhteisiin

Kotilaturi pohjoismaisiin sääolosuhteisiin

Skårebon kotilaturi on valmistettu ja mukautettu pohjoismaisiin sääolosuhteisiin. Se selviytyy erinomaisesti ankarimmistakin sääolosuhteista eikä tarvitse lisäsuojaa auringolta, sateelta, tuulelta tai lumelta. 11 turva-anturia, IP54-luokitus ja älykäs lämpötilamittari varmistavat, että kotilaturi pitää sinut, autosi ja kotisi aina turvassa.

Tekniset tiedot

Optimoitu latausteho

Yhdessä ryhmässä voi olla enintään kolme latausasemaa. Kaikki liitetyt autot voidaan ladata samanaikaisesti ja käytettävissä oleva teho jaetaan automaattisesti ja dynaamisesti laitteiden välillä. Kokonaiskuorma ei siis koskaan ylitä sulakkeelle asetettua rajaa.

Täynnä tehoa

Latausasema tukee 1- ja 3-vaiheista latausta ja 22 kW:n lataustehoa. Se mukautuu täydellisesti autosi tarpeisiin. Siinä on tyypin 2 vakiolatausliitin. Skårebon latausasema tarjoaa mahdollisuuden aloittaa 1 laturilla ja laajentaa sitä tarvittaessa helposti 1 tai 2 laturilla.

Nopea lataus

Latauspisteen avulla voit ladata jopa 10 kertaa nopeammin kuin tavallisesta pistorasiasta. Se lataa mahdollisimman nopeasti käytettävissä olevan kapasiteetin mukaan ja tarjoaa aina suurimman lataustehon turvallisesti.

Internet-yhteys

Kaikki Skårebon latausasemat on yhdistetty internetiin integroidulla 4G:llä. Jos ostat latausaseman nyt, saat ilmaisen 4G-liittymän. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettei autotallissasi ole Wi-Fi-verkkoa.

Aina ajan tasalla

Latausasemaa päivitetään jatkuvasti uusilla toiminnoilla. Latausasema havaitsee mahdolliset ongelmat ja suorittaa ennakoivaa huoltoa. Näin voit aina tuntea olosi turvalliseksi ostaessasi turvallisen ja tulevaisuudenkestävän tuotteen.

Vähemmän

Skårebon latausasemat ovat pienempiä ja kevyempiä kuin useimmat muut markkinoilla olevat laturit, ja niissä on samanlaiset toiminnot. Se painaa vain 1,5 kg! Tämä tarkoittaa, että jos ostat latausaseman Skårebolta, säästät ympäristöä vähintään 4 kiloa kuparia ja muovia.

Jos sinulla on sähkö- tai hybridiauto, voimme auttaa sinua kotilatauspisteen kanssa. Saat kätevän ja edullisen asennuksen kaikkeen, mitä tarvitset omiin tarpeisiisi sopivaan latauspisteeseen. Käytännöllinen latauspiste kotona auttaa sinua saamaan autostasi enemmän irti. Skårebon valikoimasta löydät kaiken laadukkaista latauspisteistä kaikkiin tarvittaviin lisävarusteisiin.

Miksi kotona pitäisi olla latausasema?

Jos haluat ladata sähköautosi kotona, sinulla on oikeastaan vain kaksi vaihtoehtoa. Lataaminen tavallisesta pistorasiasta tai latauspylvään tai latausaseman avulla kotona. Pistorasian käyttö ei ole hyvä idea pitkällä aikavälillä. Latauspisteen valitseminen kotona on sekä mukavampaa että tehokkaampaa. Lisäksi säästät rahaa lataamalla tehokkaasti latausasemasta seinäpistorasian sijaan. Tavallista pistorasiaa ei yksinkertaisesti ole mitoitettu sähköautoa ladattaessa järjestelmään kohdistuvalle kuormitukselle. Tämä aiheuttaa seuraavat ongelmat:

  • Lataaminen on hitaampaa
  • Et voi ohjata tai hallita latausta sovelluksella
  • Pitkäaikainen suuri kuormitus lisää oikosulkujen riskiä

Mitä vaaditaan, jotta voi ostaa latausaseman kotiin?

Jotta sinulla olisi sähköauton latausasema kotona ja voisit ladata autosi milloin tahansa vuorokaudenajasta, on tärkeää, että pääsulakkeesi on riittävän suuri. Jos näin ei ole, voimme päivittää sähköjärjestelmäsi osana latausaseman asennusta. On myös tärkeää valita oikea latauskaapeli sen mukaan, millainen auto sinulla on. Latausaseman saa asentaa vain valtuutettu sähköasentaja. Antamalla meidän huolehtia asennuksesta sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä sähköyhtiöön.

Panosta testivoittajan latausasemaan kotona

Voi olla vaikea arvioida, mitkä latausasemat pitävät lupauksensa ja ovat todella hyviä, myös verrattuna muihin markkinoilla oleviin vaihtoehtoihin. Riippumattomat testit auttavat valitsemaan kotiisi parhaiten sopivan latausaseman.

Hae hakusanalla "latausasema kotona testivoittaja", niin näet, että tarjoamamme ratkaisut kuuluvat markkinoiden parhaisiin juuri nyt. Latausasema tarjoaa turvallisen ja tehokkaan latauksen, ja monien mielestä se on myös erittäin tilaa säästävä ja tyylikäs. Jos haluat pitää autotallin siistinä, voit usein valita itsellesi sopivan värisen latausaseman.

Latauspisteen käyttöönotto on helppoa

Sähköauton latausaseman hankkiminen kotiin on helppoa. Sinun ei myöskään tarvitse tietää, miten ne toimivat, jotta voit valita sopivan mallin. Tarjoamme muun muassa useiden johtavien tuotemerkkien latausasemia, jotka ovat käytännöllisiä ja käyttäjäystävällisiä edistyneistä toiminnoista huolimatta. Latausasemaa ohjataan puhelimen sovelluksella. Näin sinulla on akun tila aina tiedossasi ja voit varmistaa, että autosi latautuu, kun sähkön hinta on alhainen.

Tarjoamme kotilatauspisteitä ja kaikkea muuta tarvittavaa latausasemaa varten, minkä lisäksi tarjoamme myös valtuutetun sähköasentajan suorittaman asennuksen. Hintamme ovat selkeät, ja voit itse valita kiinteän hinnan tai tuntimaksun välillä. Saat aina hyvän takuun sekä materiaaleille että itse työlle, jos päätät asentaa latausaseman kotiisi Skårebon kautta.

Tarvitsetko latauspisteen kotiisi useammalle kuin yhdelle autolle?

Jos tarvitset kotona latausaseman kahdelle autolle, se ei ole ongelma.

Pitäisikö valita latauspiste vai latausasema kotona?

Latauspylväs on erityinen kiinnike, jota käytetään latauspisteisiin, joita ei haluta asentaa seinälle. Latauspylväiden kohdalla kaapeli on kaivettava maahan, kun taas seinäkiinnikkeellä kiinnitettävä latausasema mahdollistaa erittäin helpon ja kätevän asennuksen. Jos auto seisoo autotallissa tai autokatoksessa, seinälle asennettava latausasema on useimmiten ihanteellinen.

Miten sähköauton latausasema asennetaan kotiin?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat varata ajan latauspisteen asennukseen tai saada vain vinkkejä sopivista varusteista tarpeidesi ja edellytystesi mukaan. Heti kun olemme saaneet kaikki tarvitsemasi materiaalit latausasemaasi, varaamme ajan ja tulemme kotiisi suorittamaan työn. Latauspisteen asentaminen kotiin ei kestä montaa tuntia. Kun se on valmis ja olemme ottaneet laitoksen käyttöön, varmistamme, että saat kaikki tarvittavat tiedot, jotta voit käyttää esimerkiksi sovellusta, joka toimitetaan, kun ostat latausaseman meiltä.