Sähköautojen lataaminen kaupallisissa kiinteistöissä

Latausratkaisun käyttöönotto kaupallisessa kiinteistössä ei ole koskaan ollut helpompaa

lataaminen-kaupallisissa-kiinteistoissa

Skårebon latausaseman edut kaupallisissa kiinteistöissä

Vaihtaminen useampaan laturiin on sekä kätevää että kustannustehokasta

Vaihtaminen useampaan laturiin on sekä kätevää että kustannustehokasta

Latauspisteitä on helppo lisätä tarpeen kasvaessa. Siksi pysäköintialue voidaan helposti ja kustannustehokkaasti valmistella tulevia latauspaikkoja varten. Skaalaa tarpeiden mukaan ja säästä rahaa ennakoimalla.

Översikt

Latauspaikkojen kokonaiskuva

Käyttäjäystävällinen portaali tarjoaa täydellisen yleiskuvan yhden tai useamman latausjärjestelmän latauksesta. Portaalia käytetään myös oman latausprofiilin hallintaan, raporttien luomiseen tai latausjärjestelmää koskevan avun saamiseksi. Järjestelmä on luotu niin, että voitte hallita tuotteita, ei niin, että tuotteet ohjaavat teitä ja tottumuksianne.

Planera

Uudisrakennuksissa on muistettava latausmahdollisuudet!

Kun sähköautojen lataaminen otetaan huomioon rakennusprosessin varhaisessa vaiheessa, Easee voi tarjota sinulle latausinfrastruktuurin, joka tarjoaa riittävästi kapasiteettia kaikkiin tarpeisiin, myös tuleviin tarpeisiin. Älykkään, turvallisen ja joustavan infrastruktuurin luominen automaattisella kuorman ja vaiheen tasapainotuksella kannattaa ja säästää paljon aikaa ja energiaa tulevaisuutta varten.

Skårebo Monta Palvelut

Helppo valinta pysäköintialueellesi

Kannattavin, luotettavin ja skaalautuvin sähköautojen latauksen hallintaratkaisu.

Päätä, kuka saa käyttää latausasemiasi, milloin ja millä kustannuksella. Skårebo Monta Services -palvelun avulla voit helposti mukauttaa latausasemasi tarpeisiisi.

Nyt voitte tarjota vierailijoillenne ja työntekijöillenne erinomaiset mahdollisuudet ladata sähköautoja. Olemme tottuneet vastaamaan erikokoisten yritysten latausasematarpeisiin, ja voimme auttaa sinua löytämään täydellisen ratkaisun. Täältä saat lisätietoja siitä, mitä on hyvä tietää ja mitä on tärkeää ottaa huomioon ennen latausasemien asentamista yrityksen yhteyteen.

Tämä vaaditaan yritysten latausasemille

Latauspisteiden tai latauspisteiden asentaminen yrityksen tiloihin on sujuva prosessi. On kuitenkin muutama vaihe, jotka teidän on käytävä läpi ennen kuin se on valmis.

  • Hanki lupa maanomistajalta, jos kiinteistön omistaja ei ole yritys.
  • Varmista, että verkkovirta on kytketty ja että teho on riittävä.
  • Tarvitaanko asennukseen rakennuslupa? Useimmiten sitä ei tarvita, kunhan latauspisteisiin ei rakenneta sääsuojaa.

Jos kyseessä on useita latauspaikkoja ja haluat ladata useita sähköajoneuvoja samanaikaisesti, on tärkeää, että pääsulake kestää kuorman. Etenkin silloin, kun sähkönkulutus on suurinta. Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää. Voimme laajentaa sähköjärjestelmää, jos se on tarpeen, jotta saatte laitoksen, johon olette tyytyväisiä.

Latauspisteet työntekijöille

Sähköauton lataaminen työpaikalla voi olla suuri etu ja lisäsyy viihtymiseen työpaikalla. Autamme sinua löytämään tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun nyt ja tulevaisuudessa riippumatta siitä, harkitsetko yhden latausaseman asentamista yrityksellesi vai tarvitsetko useita latausasemia. Tulevat tarpeet kannattaa aina ottaa huomioon kustannusten pitämiseksi alhaisina.

Tarjoa vierailijoillesi hyvää palvelua

Yksi syy siihen, että on hyvä idea hankkia yrityksellesi latausasema, on se, että se on erittäin arvostettu niiden vierailijoiden keskuudessa, jotka tulevat luoksenne sähköautolla. Niitä tulee taatusti lisää joka vuosi! Latauspaikkoihin investoiminen on myös hyvä tapa osoittaa, että yritys ottaa vastuuta ympäristöstä. Tietyillä toimialoilla ja yrityksille, joilla on ympäristöprofiili, on myönteistä voida tarjota latauspisteitä.

Tarjoamme markkinoiden nykyaikaisimmat järjestelmät

Yrityksille on olemassa useita vaihtoehtoja sähköauton latausaseman hankkimiseksi. Tarjoamme latauspisteitä useilta johtavilta tuotemerkeiltä. Ne ovat kerta toisensa jälkeen nousseet kärkeen riippumattomissa sähköautojen latauspisteiden testeissä ja vertailuissa. Tässä ovat Skårebon latausasemien tärkeimmät edut:

  • Turvallinen ja tehokas lataus säästää rahaa
  • Joustava ratkaisu yhdestä useaan latauspaikkaan
  • Hallitse ja valvo yritysten latauspisteitä kätevällä sovelluksella
  • Luvaton lataaminen voidaan estää
  • Latauspisteiden muotoilu on älykäs ja tyylikäs, ja ne vievät vain vähän tilaa

Latauspisteemme toimivat yhdessä kuormantasauksen kanssa, mikä tarkoittaa, että et koskaan vaaranna sulakkeen rikkoutumista riippumatta siitä, kuinka monta ajoneuvoa ladataan. Käytettävissä oleva voima jakautuu tasaisesti kuormantasauksella ladattaviin ajoneuvoihin.

Valitse latauspylväs tai seinäteline

Yrityskäyttöön tarkoitetun latausaseman voi kiinnittää seinään erityisillä kiinnikkeillä. Jos haluat sijoittaa latausasemat vapaammin pysäköintialueelle, latauspylväät ovat erinomainen vaihtoehto. Latauspisteitä on saatavana enintään neljälle latausasemalle. Pylväissä on integroitu johtopidike, ja ne on jauhemaalattu mahdollisimman kestäväksi ja tyylikkääksi. Korkea laatu on tärkeää, jotta materiaali kestää pohjoismaisen ilmaston aiheuttamat rasitukset.

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja yritysten latauspisteistä

Ota yhteyttä, jos edustat yritystä ja haluat tietää, mitä vaihtoehtoja sinulla on sähköautojen lataamiseen yrityksessä. Voimme tehdä tarjouksen latauspisteistä ja -pylväistä, jotka kattavat sekä materiaalit että asennuksen.

Huomioitavaa sähköautojen lataamisessa kaupallisissa kiinteistöissä

Kiinteistön omistaja

Kiinteistön omistaja

Kenelle, kenelle tai mitä latausta tarjotaan? Tarvitseeko yritys sähköautojen lataamista omaan kalustoonsa vai tarjotaanko työntekijöille tai vierailijoille latausta kiinteistön läheisyydessä? Olipa tarve mikä tahansa, valitse skaalattava ja tulevaisuudenkestävä ratkaisu. Tulevia tarpeita on vaikea ottaa huomioon tai ennustaa. Siksi Skårebo tarjoaa sähköautolatureita, jotka ovat yhtä älykkäitä kuin yksinkertaisiakin. Niiden avulla voit aloittaa pienestä ja laajentaa latauspaikkojen määrää tarpeen mukaan ilman suurempia kustannuksia. Skårebon latausasema sopii nykyään kaikkiin ladattaviin autoihin ja sähköverkkoihin. Tämän helpompaa se ei voisi olla.

Julkinen omistaja

Julkinen omistaja

Suomessa on yhä enemmän sähköautoja, ja kiinteistön lähellä tapahtuvan latauksen tarve kasvaa päivittäin. Valitse siksi latausratkaisu, joka on skaalautuva ja jota on helppo laajentaa tarpeiden kasvaessa ilman suuria lisäkustannuksia jokaisesta uudesta latauspaikasta. Skårebon latauspisteet tarjoavat pitkäaikaisen, skaalautuvan ja kustannustehokkaan ratkaisun, joka sopii kaikkiin autoihin ja kaikkiin edellytyksiin.

Rakentaminen

Rakentaminen

Uudessa rakentamisessa on usein kyse tulevaisuuden rakentamisesta. Siksi on tärkeää ajatella sähköautojen lataamista prosessin varhaisessa vaiheessa, jotta voidaan tarjota hyvin harkittua infrastruktuuria, joka tarjoaa riittävästi kapasiteettia kaikkiin tulevaisuuden edellytyksiin, myös odottamattomiin. Erillisten sähköauton latauspiirien ansiosta vältyt tulevaisuudessa turhalta kaivamiselta ja minimoit lisäkustannukset kiinteistön haltijalle.