Tietoja meistä

tietoja meistä

Me olemme Skårebo

- sähköautojen latauksen kokonaistoimittajasi

Skårebo on sähköautojen latauksen asiantuntija ja useiden markkinoiden johtavien latauspistemerkkien ja lisävarusteiden jakelija – sähköautojen latauksen kokonaistoimittaja. Myymme tiiviissä yhteistyössä valmistajien ja tuottajien kanssa edullisia ja laadukkaita latausasemia kaikkialla Ruotsissa sekä valmistamme ja myymme lisävarusteita itse.

Sähköautojen latauksen erikoistukkuliikkeenä voit olla varma, että tarjoamme aina parhaan mahdollisen ratkaisun sinulle ja asiakkaillesi. Henkilöstömme osaa elektroniikan alalla erittäin hyvin, ja tarjoamme maailmanluokan tukea asentajille ja jälleenmyyjille. Voit aina luottaa siihen, että olemme kanssasi koko matkan ajan.

laddning-bil

Arvostamme laadukkaita tuotteita kustannustehokkailla hinnoilla, jotka toimitetaan nykyään kaikkialle Pohjoismaihin. Yhdessä sinun kanssasi kumppanina ja jälleenmyyjänä rakennamme vahvan tieto- ja turvallisuusverkoston jokaiselle loppukäyttäjälle. Yhdessä siirrymme kohti vihreämpää yhteiskuntaa.

Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme!

Miksi kannattaa valita Skårebo?

  • Maksuton neuvonta ja tuki
  • Markkinoiden johtavat latausasemat
  • Asiantuntemus ja osaaminen
  • Nopea toimitus
  • Jälleenmyyjänä voit käyttää asiakaskohtaista portaalia tilausten sujuvaan käsittelyyn ja historiatietoihin sekä käyttöoppaisiin ja uutisiin.

Skårebo aloitti toimintansa vuonna 2020, kun omistajat näkivät tarpeen sähköistämisen vauhdissa Ruotsissa ja erityisesti sähköautoteollisuudessa, jossa latauspisteiden laitteiden ja asennuksen tarve kasvoi valtavasti. Tehokkaiden ja turvallisten latauspisteiden kysyntä on vain kasvanut. Skårebo on yhteistyökumppani useille johtaville tuotemerkeille ja sähköautojen latauksen valmistajille, kuten Zaptec, Easee, Defa jne.

Ryhdy jälleenmyyjäksi!
bild nils fredin

Olemme erittäin ylpeitä yhteistyökumppaneidemme antamasta luottamuksesta toimittaa korkealaatuisia latauspisteitä ja sähköautovarusteita Pohjoismaiden markkinoille vihreämpään yhteiskuntaan siirtymistä varten.

– Nils Fredin, CEO Skårebo Energi AB