S-Line

Oikeat laitteet ja lisävarusteet ovat ratkaisevan tärkeitä sähköautosi sujuvan ja luotettavan latausprosessin varmistamiseksi. Siksi olemme kehittäneet sarjan lisävarusteita sähköautojen lataamiseen, jotka ovat sekä laadukkaita että edullisia.

S-Line logo
S-line

Esimerkkejä S-Line-sarjan lisävarusteista ovat latauskaapelit, kaapelipidikkeet, latauspylväät ja pylväskiinnikkeet. Arvostamme laadukkaita tuotteita kustannustehokkaaseen hintaan. S-Linen sähköautovarusteet ja lisävarusteet varmistavat sujuvan ja turvallisen latausprosessin.

S-Linen jälleenmyyjänä voit olla varma, että sinulla on aina kokonaisratkaisu asiakkaillesi. S-Line kattaa useimmat sähköautovarusteiden tarpeet.

Tuotteiden nimi

s-line laddkabel

Latausjohto

S-Line-latauskaapelit sopivat sekä tyyppiin 1 että tyyppiin 2. Ne mahdollistavat jopa 22 kW:n latauksen ja niissä on sisäänrakennettu lämpötilan säätö. Itsepuhdistuvat tulpat estävät kipinöitä. 3 vuoden takuu kaikille kaapeleille.

s-line kabelhållare

Kaapelipidike

S-Line-kaapelipidike auttaa pitämään latauskaapelin järjestyksessä, kun autoa ei ladata. Johdot on helppo ripustaa siten, että ne eivät ole tiellä.

Latauspylväät ja perustukset

Latauspylväät ja perustukset

Tarjoamme itse kehitettyjä latauspisteitä, jotka on mukautettu valikoimassamme oleviin latauspisteisiin. Käytetään pääasiassa suurilla asunto-osuuskuntien ja yritysten pysäköintialueilla, mutta sitä voidaan käyttää myös kotona.