Enegic

Enegic on tuote, joka on osa ratkaisua teho-ongelmaan samalla, kun se auttaa ruotsalaisia kotitalouksia, yrityksiä ja asunto-osuuskuntia alentamaan sähkökustannuksiaan.

enegic-logo
enegic
Enegic-kuormantasaus

Enegic-kuormantasaus

Enegic on paras mahdollinen ratkaisu sähköautojen latauksen tehokkaaseen ja älykkääseen kuormituksen tasapainottamiseen. Valvomalla ja jakamalla sähkövirtaa jokaiselle latausasemalle tai latausasemalle Enegic mahdollistaa ylikuormituksen välttämisen ja käytettävissä olevan tehon käytön optimoinnin. Edistyneen teknologiansa ja mukautettavien toimintojensa ansiosta Enegic on johtava optimoidun latauksen hallinnan tarjoaja, älykäs tuote tehonmittaukseen ja tehonhallintaan.

Enegic on suunniteltu toimimaan kaikentyyppisissä kiinteistöissä uudesta tai vanhasta sähkömittarista riippumatta, ja se kytketään suoraan sähköjärjestelmän vaiheisiin. Järjestelmä on suunniteltu kiinteistön sähkönkuluttajien ammattimaiseen mittaukseen ja ohjaukseen.

Miksi kuorman tasapainotus on tarpeen?

Sähköautojen lataamisessa on tärkeää välttää sähköjärjestelmän ylikuormittumista. Kun sähköautoja on yhä enemmän liikenteessä ja useita ajoneuvoja ladataan samanaikaisesti, kokonaiskuorma voi olla liian suuri kiinteistön sähköverkkoon. Seurauksena voi olla sähkökatkoksia ja kalliita korjauksia. Tässä kuorman tasapainotus tulee mukaan kuvaan. Jakamalla latauksen tasaisesti ajan ja latausasemien välillä kuormantasaus optimoi sähkökapasiteetin käytön ja varmistaa sujuvan ja luotettavan latauskokemuksen.

Enegic monitor one mittaa ja valvoo kiinteistön tehonkulutusta reaaliajassa. One on suunniteltu P1/RJ12-yhteensopivaksi ja erittäin helppo asentaa. Enegic on edistyksellinen ratkaisu suurten sähkönkuluttajien dynaamiseen kuormantasaukseen. Tyypillinen tällainen sähkönkuluttaja on sähköauton latausasema. Enegic monitor one helpottaa kiinteistön sähkönkulutuksen valvontaa. Se on kehitetty kiinteistön sähkönkuluttajien älykkääseen mittaukseen ja ohjaukseen.

Enegic One

Enegic Monitor One

Valvo sähköinfrastruktuuria ja optimoi tehonotto.

  • P1/RJ12
  • Helppo asentaa ja käyttää
  • Aurinkopaneelit
  • Edistynyt virranhallinta
enegic logo

Enegic-kuormantasauksen edut

Optimoitu sähkökapasiteetin käyttö

Enegic jakaa latauksen älykkäästi ylikuormituksen välttämiseksi ja varmistaa, että useita ajoneuvoja voidaan ladata samanaikaisesti suorituskyvystä ja luotettavuudesta tinkimättä. Tämä johtaa tehokkaampaan ja kestävämpään latausinfrastruktuuriin.

Mukautettava ja joustava

Enegic voidaan konfiguroida ja mukauttaa erityistarpeisiin ja -vaatimuksiin. Se integroituu saumattomasti olemassa oleviin latausinfrastruktuureihin ja tukee erilaisia latauspisteitä ja sähköautoja. Sen joustavuus mahdollistaa skaalautuvan ratkaisun, joka kasvaa tarpeiden ja latausasemien määrän mukaan.

Älykäs kuormanhallinta

Enegic priorisoi latauksen yksilöllisten asetusten ja lataustarpeiden perusteella. Tämä tarjoaa käyttäjille mukautettavan latauskokemuksen ja pitää kokonaiskuorman turvallisissa rajoissa.

Valvonta ja raportointi

Enegic tarjoaa kattavat valvonta- ja raportointitoiminnot, jotka antavat tietoa lataustoiminnasta ja kuormituksesta. Tämä auttaa kiinteistönomistajia ja latausoperaattoreita optimoimaan toiminnan suorituskyvyn ja hallitsemaan energiankulutusta tehokkaammin.

Integraatiot

  • Zaptec
  • Easee
  • Charge Amps
  • Monta
Helppokäyttöinen sovellus

Enegic-sovellus on kehitetty niin, että käyttäjät voivat valvoa tehonottoaan reaaliajassa. Tavoitteena on antaa tietoja, joiden avulla voit optimoida tehonkäytön ohjaamalla tietyissä tapauksissa latausasemaasi tai muita suuria tehonkuluttajia.

Enegic app