Sähköauton lataaminen

Älykäs ja tehokas lataus

lataaminen

Sähköautojen latausratkaisumme

Sähköautojen latausratkaisumme

Sähköautojen latausratkaisumme

Sähköauton omistajana tarvitset älykkään, turvallisen ja toimivan latausratkaisun. Skårebon latausasema sopii kaikkiin ladattaviin autoihin ja kaikkiin sähköverkkoihin, joten saat sähköautostasi aina maksimaalisen hyödyn.

Asumisoikeudet ja yhteisöt

Asumisoikeudet ja yhteisöt

Sähköautojen lataaminen yhteisessä laitoksessa voi tuntua monimutkaiselta. Siksi Skårebon skaalattavat ratkaisut tekevät moderniin latausinfrastruktuuriin investoinnista helppoa ja edullista. Lisäksi ne ovat valmiita ja mahdollistavat kasvun tulevien tarpeiden mukaan.

Kaupalliset kiinteistöt

Kaupalliset kiinteistöt

Harkitsetko latauspalvelun tarjoamista vuokralaisille, asiakkaille tai työntekijöille? Skårebo tarjoaa skaalattavan, joustavan ja tulevaisuudenkestävän latausratkaisun kiinteistön olosuhteista riippumatta.

Sähköauton lataaminen on erittäin helppoa latausaseman tai latauspylvään avulla. Skårebo kehittää räätälöityjä ratkaisuja sähköautojen lataamiseen tarpeidesi mukaan. Autamme sekä yrityksiä että niitä, jotka haluavat ladata sähköautonsa kotona latausaseman avulla. Jos edustat yritystä tai BRF:ää, voimme kehittää ratkaisun, jossa on useita latauspisteitä ja energiankulutuksen seurantajärjestelmä.

Markkinoiden kehittyneimmät ratkaisut

Skårebo tarjoaa sähköautojen latausjärjestelmiä useilta eri tuotemerkeiltä. Latausyksiköissä on suuri teho ja integroitu 4G. Sen avulla voit valvoa ja hallita latausta matkapuhelimestasi käsin. Valvontamahdollisuus on erityisen tärkeää, jos useat henkilöt jakavat saman latauspylvään ja joutuvat maksamaan kulutuksesta erikseen.

Yksiköt voidaan asentaa seinään tai latauspylvääseen. Muotoilu on huomaamaton, ne ovat lähes kaikkia muita markkinoilla olevia ratkaisuja pienempiä ja niitä on saatavana useissa väreissä.

Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset laitteita sähköauton lataamiseen

Tarjoamme sähköautojen lataamiseen kokonaisratkaisuja, jotka sopivat tarpeisiisi ja edellytyksiisi, joihin asennus voi sisältyä. Hinnoittelumme on läpinäkyvä, ja jos olet oikeutettu verovähennykseen, maksu koskee vihreää tekniikkaa.

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen siitä, mitä tarvitset sähköauton lataamiseen. Valitsemalla erilaisia lisävarusteita voit saada juuri omiin tarpeisiisi sopivan laitteiston. Latauspisteen asennus kestää yleensä muutaman tunnin, ja käyttöönoton jälkeen esittelemme laitoksen.

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia sähköauton lataamisesta

Monet harkitsevat sähköauton hankkimista, ja heillä on kysymyksiä siitä, miten sähköauton voi ladata ja mitä on otettava huomioon ennen ostoa. Täällä annamme lyhyet vastaukset kaikkeen, mitä sinun tarvitsee tietää sähköautojen lataamisesta. Lyhyesti sanottuna sähköauton lataaminen ei ole vaikeampaa kuin minkä tahansa sähkölaitteen kytkeminen pistorasiaan.